У ресторані «Прага» прокоментували ситуацію з отруєнням та попросили вибачення в постраждалих гостей

admin 24.08.2016 08:46 РАТУША

Кореспонденту Mukachevo.net вдалось поспілкуватись з генеральним менеджером закладу Олександром, який розповів позицію керівництва ресторану.


-Нам дуже шкода, що так сталось, що саме в нашому закладі таке відбулось. Ми приносимо вибачення за завдані збитки людям.

Ми до всіх відкриті, маємо повністю сертифікацію продуктів від постачальників, купуємо продукти в супермаркетах і маємо на це всі чеки та рахунки. Ми підписуємо договори з клієнтами про проведення тих чи інших заходів, в яких йдеться, що ресторан не несе відповідальності за принесені гостями продукти. Тоді це були торт, кавун, фрукти, риба копчена, алкоголь, - розповів Олександр, генеральний менеджер закладу.

-У нас була санстанція, взяли на проби продукти, взяли аналізи від персоналу. Вони вже навіть приходили двічі, бо перший раз в м’ясі нічого не знайшли. Поки не знаємо, що могло стати причиною отруєння, чекаємо результатів. Наприклад, це могли бути і яйця, - зазначив чоловік.

-Від цього ніхто не захищений, це може статись з різним закладом, ніхто не застрахований від такого. Проблема можливо і в тому, що СЕС заборонили перевіряти магазини і ринки, якби це все проводилось належним чином і не купувались сертифікати, все могло б бути по-іншому, - додав менеджер ресторану «Прага».

Водночас, варто підкреслити, що версія про принесені гостями продукти не співпадає з інформацією від потерпілих і лікарів. Адже після відвідин ресторану спершу в інфекційну лікарню потрапили чоловік та жінка (це відбулось 17-го серпня). Потім отруїлись 12 осіб із компанії, яка святкувала там хрестини - двоє з них повертались додому в Київ і вже в поїзді їм стало погано, тож вони зійшли у Львові і там перебувають в лікарні, а ще один гість перебуває в Мукачеві. Крім того, злягли 8 осіб з конференції, яка проходила минулого тижня в закладі. І, на кінець, словаки, що мешкали в готелі, - вони не звертались в Ужгороді за медичною допомогою, а одразу поїхали до Словаччини. Навряд чи всі ці люди отруїлись через власні продукти.

Усі деталі читайте в матеріалі:

Масове отруєння в Ужгороді: 22 людей підхопило гостру інфекцію в ресторані

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/152770

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат