ОСББ та ЖРЕРи зобов’язали інформувати військкомат про мешканців-призовників

19.08.2016 15:22 РАТУША

В Ужгороді ОСББ і ЖРЕРи мають повідомляти військкомат про призовників, які мешкають на їхній території. Таке рішення ухвалили 16 серпня на спільній нараді між владою міста, представниками військкомату та керівниками ужгородських ОСББ і ЖРЕРів.

Тобто вони братимуть активну участь у забез­печенні військового обліку та проведенні призову на строкову службу згідно з Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу», надаватимуть військкоматам усю потрібну інформацію стосовно призовників і слідкуватимуть за виконанням військового обліку.

Згідно з Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу», житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків повинні своєчасно подавати необхідні відомості про призовників і військовозобов’язаних відповідним військовим комісаріатам, виконавчим комітетам, на яких покладено ведення обліку призовників і військовозобов’язаних, стежити за виконанням призовниками і військовозобов’язаними правил військового обліку, а також сповіщати їх про виклик до військового комісаріату.

Для ясності поставленого завдання для кожного ОСББ та ЖРЕРу розроблені й надані інформаційні довідки стосовно виконання вимог призову на строкову військову службу та військовий облік військовослужбовців.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат