В Ужгороді вода буде за графіком

admin 17.08.2016 10:47 РАТУША

Публікуємо повідомлення від адміністрації КП «Водоканал м. Ужгорода» про тимчасовий перехід на подачу води за графіком у зв’язку з проведенням підрозділом «Закарпатські МЕМ» планових робіт.

Повідомляємо, що Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго»» (відокремлений підрозділ «Закарпатські магістральні електричні мережі»)  у період з 21 серпня 2016 р. по 23 серпня 2016 р. планує проводити невідкладні роботи з реконструкції  ПЛ-400 кВ "Мукачево – Капушани", а саме демонтаж–монтаж дефектного грозозахисного тросу.
У зв’язку з цим представники підрозділу «Закарпатські МЕМ» звернулись до КП «Водоканал м. Ужгорода» з проханням відключення електричних мереж в районах сіл Кінчеш та Розівка, що живлять об’єкти водоканалу і проходять під проводами ПЛ-400 кВ "Мукачево–Капушани". Мова йде про водозабір «Минай», значна частина свердловин якого не працюватиме через відключення електричних мереж. А потужності свердловин, що залишаться в роботі – не достатньо для забезпечення безперервного водопостачання.
Тому на період проведення планових робіт працівниками підрозділу «Закарпатські МЕМ», а саме з неділі (21 серпня) по вівторок (23 серпня) водопостачання мешканців лівобережної частини міста та населених пунктів, які отримують питну воду з водозабору «Минай»,проводитиметься за графіком:

          Зранку – до 9:00
          В обід – з 12:00 по 14:00
          Ввечері – з 17:00

Нагадуємо, що ці перебої водопостачання відбуваються з причин, не пов’язаних з діяльністю КП «Водоканал м. Ужгорода».

admin

ТЕГИ : вода

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат