Місто хоче збудувати школу й дитсадок на Загорській

admin 01.08.2016 12:57 РАТУША

26 липня відбулося чергове сесійне засідання Ужгородської міської ради. На порядку денному було близько двох десятків питань.



Зокрема, на сесії Ужгородської міської ради депутати зупинили дію пункту 1.3 рішення сесії від 14 липня 2016 року № 287 “Про поновлення та відмову в поновленні договорів оренди земельних ділянок”, де йшлося про дозвіл на будівництво адміністративно-готельного комплексу на прибудинковій території поблизу будинків на вулиці Минайській у так званому районі “Кірпічка” поблизу озера.


Депутати   30 “за” ухвалили   рішення про передачу частини комунального майна — об’єкта централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення, що перебуває в комунальній власності (котельня Центральної міської клінічної лікарні м. Ужгорода ) — в концесійне користування ТОВ “Райт пауер енерджі Україна”.


На сесії депутати підтримали виділення земельної ділянки під будівництво дитячого садка і школи на вул. Загорській, 51, де раніше знаходилося комунальне підприємство «Агромікс»,   площею 66 соток. Майже двадцять останніх років освітні заклади в місті не будувалися. Поки що про фінансування й терміни будівництва садка і школи не йшлося, хочеться сподіватися, що добрі наміри не відкладуть у довгий ящик, а власне будівництво не перетвориться на звичайний довгобуд.  

Депутати підтримали внесення змін до Програми капітального ремонту житлового фонду Ужгорода у 2016 році та зміни до Програми благоустрою міста на 2015—2017 роки. Як ідеться в супровідній записці, додаткова потреба у фінансуванні є для капремонту фасаду будинку на вулиці Підгірній, 3, капремонту покрівель будинків № 19 та № 20 на Київській набережній, капремонту ліфтів у будинках на вулиці Достоєвського, 20 та Тлехаса, 76/74, а також капремонту покрівель для будинків на пр. Свободи № 45 і № 55, на вул. Толстого, 46. Збільшення фінансування на озеленення та утримання зелених насаджень в Ужгороді на 2 млн. грн. передбачає Програма благоустрою.

На сесії також вирішили близько 2 млн. грн. надати ужгородським медзакладам на лікування мешканців району, на допомогу малозабезпеченим ужгородцям у розмірі до 2 тис. грн., перерахувати 150 тис. грн. співробітникам   СБУ для участі в АТО відповідно до рішення
“Про Програму підтримки   підрозділів УСБУ в Закарпатській області, які беруть участь в АТО”. Гроші будуть спрямовані на придбання генераторів, тепловізорів, радіостанцій, оптичних прицілів, біноклів тощо.










.





admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат