На Закарпатті судитимуть декана факультету здоров’я людини УжНУ

admin 28.07.2016 18:43 РАТУША

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно декана факультету здоров’я людини ДВНЗ «УжНУ», яку було затримано за одержання неправомірної вигоди   5 тис.грн.


Нагадаємо, що 8 липня працівниками прокуратури області, спільно з працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області, було викрито під час одержання хабара в розмірі 5 тис.грн декана факультету здоров’я людини ДВНЗ «УжНУ» та її заступника, через яку декан і планувала отримати неправомірну вигоду, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За вказані кошти педагог обіцяла посприяти у невідрахуванні студента з безоплатної форми навчання через нескладання ним літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Дії декана наразі кваліфіковано за ч. 2 ст.15 – ч. 1 за ст. 368 КК України – закінчений замах на одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах третьої особи дій з використанням свого службового становища.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат