На вступ до Ужгородського університету подано майже 20 тисяч заяв

admin 27.07.2016 08:31 РАТУША

Відбулося засідання приймальної комісії УжНУ. Обговорювалися питання допуску вступників до фахових випробувань та роботи апеляційної комісії. Про це інформували відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват і проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король.


Станом на 18.00 понеділка, 25 липня, було зареєстровано 19 690 заяв на вступ до УжНУ. Зокрема, на денну форму навчання подано документи від 15 515 абітурієнтів, заочну форму обрали 4 175. На бакалаврат до УжНУ хочуть поступати 12 203 абітурієнти, на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» – 3 088, ОКР «спеціаліст».обрали 4 602.

Щодо кількості заяв, поданих вступниками освітнього ступеня «бакалавр» (спеціаліст медичного або фармацевтичного спрямування), то тут лідерами є медичний факультет, факультет суспільних наук, юридичний факультет – кожен з цих підрозділів вже має більше тисячі заяв. Наближаються до цієї позначки факультети міжнародної політики, менеджменту та бізнесу, іноземної філології, та філологічний факультет.

Вероніка Кобаль, прес-служба УжНУ




http://ua.korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат