Міська влада Ужгорода планує дати дозвіл на терасу для “наливайки” біля автовокзала

admin 22.07.2016 08:23 РАТУША

На наступне засідання виконавчого комітету ужгородської міської ради виноситься проект рішення “Про надання паспортів відкритих літніх майданчиків”. На більший "креатив" наші містечкові "євроінтегратори" , видно, не спроможні

Одним з пунктів рішення є надання дозволу на розміщення тераси для магазину з кафетерієм “Алко Шоп”, який знаходиться на проспекті Свободи, поблизу ужгородського автовокзалу.

Мова йде про терасу на 20 посадкових місць, площею 29 кв.м, на якій власник закладу збирається пригощати алкогольними напоями своїх відвідувачів.

Як стверджують мешканці проспекту Свободи, цей “Алко Шоп”, є однією з “наливайок” мікрорайону, послугами якого здебільшого користуються любителі замовити “50 грамів та цукерку”. У разі надання дозволу на розміщення тераси, цей “контингент” відвідувачів закладу тільки збільшиться.

Воно б нічого, якби “Алко Шоп” не знаходився у безпосередній близькості від спального району та не стояв на шляху туристів, які прямують цією дорогою у місто з авто- та залізничного вокзалів.

“Краси” цьому місцю додає і стихійний ринок, який незважаючи на “щоденну боротьбу” ужгородської влади з цим явищем, з дня у день розростається.

Виникає справедливе запитання, чому перед винесенням рішення про надання дозволу на терасу для чергової “наливайки” мер Ужгорода, чи хтось з членів виконавчого комітету полінувався і не виїхав, щоб оглянути це місце?

www.0312.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат