Ужгородська міськрада незаконно передала в приватну власність зелену зону

admin 13.07.2016 21:45 РАТУША

Її вартість — понад 3 мільйона


Ужгородським міськрайонним судом відкрито провадження за позовом Ужгородської місцевої прокуратури в інтересах держави до Ужгородської міської ради, та декількох фізичних осіб про скасування рішень Ужгородської міської ради витребування до земель комунальної власності двох земельних ділянок вартістю понад 3 мільйона гривень, які розташовані по вул. Баб’яка в м. Ужгороді.

Як зазначила заступник   Ужгородського місцевого прокурора Олеся Шерстяних, підставою для заявлення прокуратурою вказаного позову стали численні порушення вимог законодавства при відведенні зазначених ділянок Ужгородською міською радою, зокрема зазначені ділянки не могли бути виділені у приватну власність, оскільки є зеленими зонами загального користування.

Крім цього, ділянки знаходяться в межах червоних ліній вулиці Баб’яка. Більш того, на момент відведення земельні ділянки не були сформовані в натурі, а землевпорядна документація складена з порушеннями вимог, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Ужгородським міськрайонним судом задоволено заяву прокуратури про забезпечення позову, зокрема на спірні земельні ділянки накладено арешт.

http://karpatnews.in.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат