В Ужгороді чиновники обікрали близько сотні учасників московсько-української війни

admin 20.01.2016 10:50 РАТУША

Нині, близько сотні учасників бойових дій на сході України лишились без своїх законних земельних ділянок, ошукані корумпованими ужгородськими чиновниками.  


До громадської   приймальні Народного депутата України Михайла Головка надійшло звернення від ГО «Закарпатський дім»   щодо відчуження цілого масиву в місті Ужгород який Ужгородська міська рада виділила учасникам російсько-української війни.

Земельні ділянки для військових були виділені на XXVІI сесії VI скликання Ужгородської міської ради рішення № 1861 від 16 жовтня 2015 року (R_1861_dozvil_na_pr_vidved_ychasnuku_ATO_Sobranecka_1_2 ). На сесії були присутні бійці та громада міста, що оплесками вітала захисників.

15 січня 2016 року масив №1 даного рішення був внесений у державний кадастр, як державна власність загальною площею 16.346 га. Як виявилось, землю віддали державному підприємству «Ужгородський радгосп»   яке перебуває в процесі ліквідації. Як уже відомо, у 2009 році в судовому порядку землі ДП «Ужгородський радгосп» були передані Ужгородській міській раді.

За даним фактом, з усіма додатками, буде негайно направлено депутатське звернення до Генеральної прокуратури України.

Трибуна, Ужгород

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат