УжНУ готується до визначення найкрасивішої студентки (ФОТО)

admin 28.04.2016 12:55 РАТУША

Зовсім скоро обиратимуть найголовнішу вродливицю між усіма красунями УжНУ – Міс Ужгородського національного університету. Цьогоріч за корону боротимуться 17 дівчат з різних підрозділів вишу.

Всі вони завоювали титул «Міс» свого факультету – головна ж нагорода в когось ще попереду.
Учасниці наполегливо працюють над тим, аби проявити себе якнайкраще: старанно відвідують репетиції, продумують убрання кожного з виходів – одне слово, з щонайсерйозніше підходять до конкурсу. Організатори визначили 5 виходів для цьогорічних претенденток на корону, проте не розголошують, які саме, аби зберегти інтригу. Обіцяють, що буде цікаво й захопливо. Родзинкою конкурсу стане «Оригінальний вихід». Один із членів оргкомітету зауважив: «Такого раніше не було!».
Розпочалися репетиції ще 15 березня. Спочатку з дівчатами працював Юрій Мочарко, навчаючи їх правильної ходи і так званих «точок». Тепер красунь навчає хореограф студії сучасного танцю «Blitz» Іштван Федьо, який відповідає за хореографічне оформлення кожного з виходів.
На запитання чи не пропускають дівчата репетиції, пан Федьо відповів: Зрозуміло, що ми маємо справу з абсолютно різними дівчатами, звичайно, у кожної з них є якісь нагальні питання в університеті, які треба вирішувати. Та загалом я задоволений відвідуванням дівчат і можу поставити їм тверду вісімку з десяти. Кожна учасниця дуже хвилюється, тому старається приділити якомога більше уваги, сил та часу нашим заняттям.
Наразі готові постановки трьох виходів, серед яких усіма очікуваний вихід у купальниках. Починали дівчата з двох репетицій на тиждень, проте кількість занять збільшиться. Учасниці будуть займатися майже щоденно, аби 11 травня показати себе у всій красі, пише Медіацентр УжНУ.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат