Ужгородська міськрада знову спробує змінити структуру управлінь

admin 06.04.2015 13:21 РАТУША

Про це йдеться у проекті рішення Ужгородської міськради "Про зміни та доповнення до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів".


Згідно нього, міська рада хоче дещо змінити структуру своїх управлінь та департаментів, а саме:

1. Ліквідувати відділ міжнародного співробітництва та європейської інтеграції; відділ інвестицій, інновацій, розвитку та туризму; управління містобудування та архітектури. Натомість перші два відділи обєднають у єдиний відділ міжнародної співпраці, інвестиційної діяльності та туризму. А от замість колишнього управління постане департамент департамент архітектури, містобудування та кадастру, який і стане правонаступником управління містобудування та архітектури.

Окрім того буде урворено службу інформації та зв’язків з громадськістю — Медіацентр, а відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю втратить функції пресиі стане просто відділом внутрішньої політики та організаційної роботи.

Цим ще рішенням депутати планують внести зміни до Положення про департамент міського господарства Ужгородської міської ради, затвердженого рішенням ХІІ сесії міської ради VІ скликання 24.02.2012р. №441 (додаток 7), а саме відібрати від нього наступні функції:

- "здійснення повноважень робочого органу по регулюванню діяльності з розміщення зовнішньої реклами";

"підготовку проектів рішень виконавчого комітету міської ради щодо надання дозволу на розміщення об’єктів зовнішньої реклами".

Який відділ перебере ці функції наразі невідомо.

Нагадаємо, цей проект рішення уже мав розглядатися Ужгородською міськрадою у лютому, однак так і не був прийнятий.

Нагадаємо, чергова сесія Ужгородської міськради відбудеться 8 квітня. На ній окрім змін у структурі виконкому розглядатимуть і відставку першого заступника мера Івана Волошина.

http://zaholovok.com.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат