Не забудьте відвідати податкову до 30 квітня

admin 16.04.2015 15:56 РАТУША

Спеціалісти податкової м.Ужгорода нагадують, що 30 квітня 2015 р. — останній день для подання громадянами по­даткової декларації про майно­вий стан і доходи за звітний пері­од — 2014 рік.



Декларування стосується кожно­го громадянина, який одержав до­ходи, з яких не було сплачено по­датків. Наприклад, це отримання спадку або подарунків, доходів від цінних паперів, здавання нерухо­мості в оренду, репетиторства або інших послуг. Також підлягають де­кларуванню іноземні доходи.
Слід пам'ятати, що зобов'язання подати декларацію про майновий стан та доходи мають і ті громадяни, які одержували доходи у вигляді за­робітної плати від двох або більше податкових агентів, за умови, що загальна сума одержаних за рік до­ходів перевищила 120 мінімальних зарплат (у 2014 р. — 146160 грн).
Декларація може подаватися особисто платни­ком податків або уповноваженою на це особою за місцем реєстрації та­кого платника, надсилатися пош­тою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засоба­ми електронного зв'язку.
Поспішайте задекларувати свої доходи вчасно!   Ми на ВАС чекаємо.

ДПІ у м.Ужгороді

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат