Тимчасове керівництво Ужгорода підозрюють у підробці документів для земельного «дерибану»

15.08.2014 14:22 РАТУША

Правоохоронці продовжують викривати факти земельних махінацій, які мають місце в Ужгороській міськраді. Працівники прокуратури завершили перевірку земельних ділянок, які виділили на скандальній сесії 29 травня.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, міську владу підозрюють у підробленні документів на виділення деяких земельних ділянок. Зокрема, згідно з результатами перевірок правоохоронці скерували в. о. мера міста два подання про приведення у відповідність рішень 20-ї та 22-ї сесій міськради. Крім того вони пред’явили адміністративний позов до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання протиправними та скасування окремих незаконних пунктів рішення депутатів. Результати перевірки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за підроблення та використання підроблених документів. У разі доведення злочину передбачений штраф або тюремний термін до
2 років.

Проте, як показує попередній досвід щодо покарань міських посадовців, чиновників Ужгородської міської ради, яких і ловили «на гарячому», згодом... чомусь відпускали на власні або й ще вищі посади або ж вони, в найгіршому випадку, відбувалися легким переляком — умовним терміном.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат