В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать в зоні АТО

admin 26.06.2014 18:05 РАТУША


На засіданні виконкому вирішили відкрити картковий рахунок на ім’я Мирослави Лендьел, доктора політичних наук, професора, проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків.



Ужгородці, які бажають підтримати земляків, що беруть участь в антитерористичній операції на Сході, можуть надіслати на цей рахунок кошти.
Номер рахунку:

ПриватБанк
5168 7420 1776 1440
Лендьел Мирослава Олександрівна

Прес-служба Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


27.06.2014 06:18 Вася Кабан


написав: Вася Кабан

Самозванці під виглядом Народної ради рвуться до влади у Воловецькому районі

Анатолій Мальованець, самообраний голова Народної ради Воловецького району. У свої 47 років за плечима цей чолов’яга має аж 1,5 роки (!!!) трудового стажу на заводі «Електрон». Та це не найгірше у його біографії. Прославився він в іншому – злочинному світі. Про бандитську кар’єру Мальованця місцеві мешканці говорять пошепки. Це й не дивно, люди просто бояться помсти цього кримінального дядька. Починав він обкрадати людей ще з молоду, тоді навіть не гребував крадіжками сільських курей. А далі подався в сутенери, відправляючи молодих дівчат на заробітки до борделів Чехії. Кажуть, що перед відправкою дівчини за кордон, Анатолій змушував її вступати у статеву близькість, для того, щоб оцінити всі її принади.

Поговорюють, що й наркотою приторговував. Правда, офіційно відбував покарання за квартирні крадіжки та проходив по 14 кримінальних справах. Ну дійсно, коли ж тут працювати!



Підтвердженням цих кримінальних фактів - архіви Управління внутрішніх справ, де на цього самозванця та бездару можна знайти не один том кримінальної літератури.





А самопроголошеним радником самообраного голови Народної ради стала Мар’яна Райчинець. Така собі паняночка із середньою освітою. Кажуть нібито порядна, але з інтелектом у неї, на жаль, не склалося, тому в народі й зазнала слави тупиці. Ну скажіть мені будь-ласка, що може нарадити такому самообраному голові такий недолугий радник. Ніякими заслугами перед районом не відзначалася ніколи. Може – це перед районом, а от перед головою та членами ради напевно має що показати. Вони також живі люди, які полюбляють і в баньку сходити і в сауні попаритися, або ж в басейні покупатися… Тут вже жіночку можна пожаліти, Бог розуму не дав, то хоч так…



І на завершення цього короткого огляду воловецьких шахраїв, дармоїдів, брехачів та просто моральних покидьків хотілося б запитати: а чи хочете ви, шановні мешканці мальовничого Воловецького району, таких народних представників? Тепер стає зрозумілим біль верховинців і їх розчарування, коли благі наміри та сподівання людей на краще майбутнє такі самозванці використовують для власного самоствердження та реалізації своїх хворобливих фантазій.



Чи такою має бути дійсно Народна рада?


Репортер

- See more at: http://www.uzhgorod.net.ua/news/64151#sthash.Xy2UW0vy.dpuf

Скажете, що одна паршива вівця все стадо не зіпсує. Але дозвольте тоді розказати вам й про команду Анатолія Мальованця: тих людей, які й підтримали його кандидатуру на посаду голови народної ради. Знаний на Воловеччині гультяй та п’яниця Василь Шишканинець.



Останній за своє життя взагалі не працював. Основне місце його тусовки - це базар, де працює його дружина. Тут Василь розпочав свій «золотий» бізнес, а саме продаж краденого золота, за що й потрапив на гачок до правоохоронців та був притягнутий до кримінальної відповідальності. Кришує цей бізнес і тепер. Також поговорюють що самообравшись до Народної ради Василько почав пити ще більше, і навіть шукав у Воловці «травичку», щоб покайфувати.



Дійшов до такої ницості, що почав красти гроші у дітей. Саме з його подачі була укладена злодійська угода згідно з якою вихованців місцевого диствадочку годували за найвищими цінами в районі. Отож Василь живе за принципом: не вкрадеш – не проживеш.

Репортер

- See more at: http://www.uzhgorod.net.ua/news/64151#sthash.Xy2UW0vy.dpuf

Смешно канешно, но такое творится везде


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат