Куди поділася культура ведення робіт у комунальників Ужгорода? (ФОТО)

admin 29.05.2014 09:33 РАТУША

 

Вже понад два тижні по вулицях Собранецькій та Керченській ведуться роботи по заміні електроопор. З одного боку, пересічний ужгородець мав би радіти за покращення

Вже понад два тижні по вулицях Собранецькій та Керченській ведуться роботи по заміні електроопор. З одного боку, пересічний ужгородець мав би радіти за покращення, все ж відбувається заміна старих опор на нові, яки би не виникало при цьому деяких незручностей, а відповідно і запитань, на які хотілося би почути відповіді від керівників фірми, що проводить роботи. Невже не можливо організувати дану роботу, так, щоб ужгородці спокійно могли ходити тротуарами, не вимазуючись при цьому по вуха в болоті? Підкажіть, а як по цьому тротуару пройти з дитячим візочком, або дітині з велосипедом? Скажете, перейти на другий бік вулиці? Залюбки. Але ж і там такі самі окопи та болото.

На одному з фото видно вже встановлену нову опору. Але, скажіть, чому навколо весь тротуар у багнюці? Невже це така складна технологія – залишити після себе чистий від болота тротуар? Чи це просто питання організації праці?

Мешканці вказаних вулиць триматимуть це питання під контролем.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат