Виконком вирішив засідати щотижня, а далі визначиться з доцільністю цього

23.05.2014 17:07 РАТУША

ЖРЕРи-шантажисти надаватимуть довідки безоплатно

Нарешті в мерії звернули увагу на певні зловживання з боку ЖРЕРів і ті, хочеться вірити, припинять практику шантажу при видачі довідок мешканцям їхніх територій, виставляючи свої умови. Так, у середу 21 травня виконком вніс зміни до рішення виконкому міської ради від 21.06.07 № 222 «Про додаткові послуги підприємств житлового господарства міста». Згідно з внесеними змінами, довідки про склад сім’ї й інші довідки ЖРЕРи видаватимуть безоплатно й безвідмовно.

Під рекламу, демонтовану з набережних, знайшли інші місця
Нещодавно в місті добровільно демонтували 14 білбордів із підпірної стіни р. Уж. Натомість власникові дозволили розмістити рекламоносії на вул. Легоцького, вул. Собранецькій, на розі вул. Баб’яка — Возз’єднання на період дії дозволів на старі рекламоносії.

Літнім терасам дозволили працювати до 22.00

Виконком надав низку дозволів на облаштування літніх терас, підтвердив торговельну діяльність і режим роботи на території м. Ужгорода терміном на один рік за такими адресами: на терасі на пл. Корятовича, 1а, центральна зона, з 9.00 год. до 22.00, на терасі на вул. Грушевського, біля будинку № 45, з 8.00 до 22.00, на терасі на вул. Волошина, 14 з 8.00 до 22.00, на терасі на вул. Корзо, 5 з 8.00 до 22.00, на терасі на пр. Свободи, 49 з 8.00 до 22.00, на терасі на вул. А. Волошина (біля будинку № 21) з 8.00 до 22.00 Тобто всі тераси отримали дозвіл роботи до 22.00.

Виконком вирішив провести також перевірку утримання батутів та дитячих майданчиків, що облаштовуються підприємцями при кафе, адже за них вони переважно не платять, хоча майданчики приваблюють відвідувачів із дітьми і приносять додатковий зиск.

У міськраді кадрові ротації

За власним бажанням звільнився директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов, залишили керівні портфелі начальники відділу охорони здоров’я, муніципальної міліції, транспортного відділу, відділу торгівлі. Спецперевірка на посаду головного архітектора Петра Сарваша попри очікуване офіційне призначення все ще триває.

Тимчасова влада

обіцяє ліквідувати стихійні сміттєзвалища
Оскільки на порозі спекотне літо, зволікати з цим небезпечно, передовсім через потенційну санітарно-епідеміологічну небезпеку. Як мерія з цим впорається, невдовзі побачимо.

Наразі ж проблема накопичення і не вивезення сміття навколо сміттєвих контейнерів залишається нагальною, фотофакти цього явища «Ратуша» розміщувала не раз. АVЕ вивозить тільки те сміття, що накопичується безпосередньо в контейнерах, тож сміттю довкола смітників нікому немає діла...

Більше того, мерія закликає ужгородців телефонувати на гарячу лінію міськради й повідомляти про місця, де виникають такі «хронічні» сміттєзвалища.

Виконком вирішив надалі засідати щотижня «через значну кількість звернень громадян та необхідність їх оперативного розгляду». Якщо така інтенсивність роботи виконавчого комітету виправдає себе, цю практику продовжать.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат