В Ужгороді вітер ламав дерева   і рвав електропроводи

16.05.2014 15:10 РАТУША

В останні дні тижня ужгородські рятувальники прибирали з проїжджої частини і розпилювали дерева, повалені буревієм. Як повідомляє УДСНС у Закарпатській області, 14 травня близько 20.00 в Ужгороді дерева падали на дороги відразу в кількох місцях: на вул. Тіхого, Галана, Локоти й проспекті Свободи.

Для прибирання з проїжджої частини та розпилювання дерев залучалося рятувальне відділення АРЗ СП, рятувальниками було розпилено 2,5 куб. м деревини.

У четвер велике дерево впало на тротуар вул. Руській, на щастя, не спричинивши шкоди перехожим.

Зламаними деревами також були перекриті вул. Кошицька й вул. Мукачівська, де певний час проїзд автівок став неможливим. На вул. Кошицькій вітер поламав клен й одна гілляка повисла на електричних проводах. Вул. Мукачівську перекрила розтрощена черешня, а на пл. Петефі зламалося хвойне дерево й гілляка звалилася вниз, ледь не зачепивши пам’ятник Ш. Петефі. Внаслідок буревію у четвер в Ужгороді впало 29 дерев.

Як повідомила прес-служба Ужгородської міської ради, заступник міського голови Віталій Семаль доручив департаменту міського господарства ліквідувати наслідки негоди в Ужгороді. Для розчищення вулиць задіяли комунальне підприємство «Агромікс», КШЕП, міські ЖРЕРи й товариства, які обслуговують внутрішньоквартальні і прибудинкові території. Ужгородська міська рада також звернулася за допомогою до служби надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

Чимало клопоту шквальний вітер завдав також на прибудинкових внутрішньоквартальних територіях міста. До редакції зателефонувала Катерина Надь, яка мешкає на вул. Тимірязєва, 36. Обірваний електропровід жінка виявила цього дня просто під дверима власного будинку і викликала працівників МРЕМу.

Катерина Адальбертівна тривожиться, адже електропроводи над її подвір’ям уже рвалися двічі, і жінку могло спіткати лихо, коли вона вийшла на город, де лежав обірваний і мало помітний у городині електропровід. Жінка — мати дитини-інваліда, тож щоразу відслідковувати можливі розриви проводів у своєму дворі й викликати електриків вона не може, а ті попереднього разу вже запевняли, що відремонтували капітально...

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат