Соціологи кажуть, що Ратушняк може перемогти на виборах мера Ужгорода

Юлія   Давидова, Karpatnews 13.05.2014 13:24 РАТУША

Соціологи оприлюднили, хто може стати градоначальником головного міста Закарпаття. Дату волевиявлення в обласному центрі Закарпаття поки не призначено.


Якби вибори Ужгородського міського голови відбулися наступної неділі то на них з великим відривом би переміг лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк.


Вибори в обласному центрі Закарпаття поки не призначено, але все ж ужгородці очікують на них. В разі, якщо б вибори відбулися сьогодні за крісло мера поборолися б екс-очільники – Погорелов та Ратушняк. Так, після відсторонення від влади Віктора Погорєлова (16,2%), очікуваним можна вважати високий рівень довіри виборців до Сергія Ратушняка (27,6%). Наразі, його рейтинг вдвічі перевищує рейтинг Павла Чучки, а рейтинги Віктора Щадея і Ростислава Буланова – втричі.

Дослідження результатів передвиборчого соціологічного дослідження, здійсненого 6 та 7 травня в Ужгороді оприлюднив професор кафедри соціології і соціальної роботи УжНУ Олександр Пелін

Результати опитування показали, що поточного лідера президентських перегонів Петра Порошенка (35,1%) досить активно наздоганяють Ольга Богомолець (14,9%) та Олег Ляшко (13,6%). Це пояснюється тим фактом, що більше половини електорату Ольги Богомолець – прихильники люстрації старої влади. Та поки що їхній електорат   дещо менш мобілізований, ніж у того ж Порошенка, а серед електорату Ляшка дуже багато молоді. Рейтинг Юлію Тимошенко залишається стабільним, але низьким (7,9%).

Юлія Давидова, Karpatnews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат