Виконком полякав рекламовласників   і роздав портфелі «новим» людям

09.05.2014 12:45 РАТУША

7 травня выдбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

В УЖГОРОДІ ПРОВЕДУТЬ КОНКУРС НА ОБЛАШТУВАННЯ ПЛ. БАЧИНСЬКОГО БІЛЯ КАФЕДРАЛЬНОГО СОБОРУ
У середу 7 травня на засіданні виконкому Ужгородської міської ради ухвалили рішення про підготовку й оголошення конкурсу з облаштування пл. А. Бачинського біля Кафедрального собору. Попередньо питання обговорили на засіданнях архітектурно-містобудівної та науково-художньої рад. Відтак будуть розроблені положення й завдання конкурсу, сформований склад комісії, яка дасть оцінку пропозиціям щодо облаштування площі А. Бачинського.

ДИТСАДОК № 30 НА ВУЛ. ШЕВЧЕНКА ПЛАНУЮТЬ ПРИДБАТИ ЗА 3 МЛН. ГРН.
Будівля цього дитсадка на сьогодні перебуває у приватній власності ТОВ «Центр-СД-Маркет». Батьки вихованців дитсадка № 30 на вул. Шевченка власними силами провели ремонт закладу, укомплектували приміщення, створили належні умови для перебування там своїх дітей, однак управління освіти тягнуло з продовженням його оренди в нинішнього власника й батьки навіть зверталися з листом до президента, побоюючись втратити заклад.
Згідно з експертною оцінкою, вартість закладу становить 5 млн. грн., але вдалося домовитися з власником про продаж будівлі за 3 млн. грн. із ПДВ.

МАФ НА НАБЕРЕЖНІЙ ДЕМОНТУЮТЬ, АБИ ПЕРЕНЕСТИ
Власницю цього МАФу вдалося переконати, що слід зважати на громадську думку й вона погодилася на перенесення МАФу в інше місце.
На засіданні виконкому ухвалили рішення цей МАФ просто демонтувати, через що міськрада може отримати судову справу, оскільки у власниці МАФу є всі дозволи: рішення міськради на сервітут на землю, паспорт прив’язки за підписом головного архітектора тощо.

...А ТАКОЖ ДЕМОНТУЮТЬ РЕКЛАМУ БЕЗ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ
Щоправда, зроблять це після 22 травня, тож у рекламовласників є час на те, аби «внормувати» свої дозволи. Муніципальна міліція спільно з Департаментом міського господарства мають попередити власників рекламоносіїв про те, що в разі відсутності в них дозвільних документів буде проведений демонтаж.
За інформацією в. о. директора Департаменту міського господарства Віктора Костенчука, з 490 наявних у місті щитів 30 непромарковані, а тому є незаконними. Інші 23 щити встановлені на території Львівської залізниці і промарковані згідно з її вимогами.
З’ясувалося, що за фактом виявлення непромаркованих рекламоносіїв було складено лише один адміністративний протокол.

НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ МУНЦИПАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ — ДО ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
Відтак начальника відділу мунципальної поліції Ужгородської міської ради Олександра Шушка за неналежне виконання професійних обов’язків працівниками відділу притягнено до дисциплінарної відповідальності. Причина: виявлені об’єкти непромаркованої реклами, а також рекламоносії, що лишилися поза увагою муніципальної поліції.

В УЖГОРОДІ ДІЯТИМЕ «ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ»
Рішення про це схвалене на виконкомі. На довивчення відправили порядок реєстрації, не затвердженими залишені бланк посвідчення й вигляд нарукавної пов’язки. Посвідчення члена громадського формування буде дійсним 3 роки. Раніше рішення «Про реєстрацію громадського формування «Громадський контроль» охорони громадського порядку» члени виконкому проігнорували.

ТРАНСПОРТНУ КОМІСІЮ ЗАМІСТЬ БЕЛЯКОВА ОЧОЛЮВАТИМЕ ШАФАРЬ
.Зі складу комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту вивели Белякова та Зелінського. До складу комісії ввійшли в. о. директора Департаменту міського господарства Костенчук, громадські активісти Угрин, Бровді, а очолюватиме комісію з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту заступник міського голови Шафарь.

ХТО ОРГАНІЗОВУВАТИМЕ КОНКУРСНІ ТОРГИ?
Виконком визначив і новий склад комітету з конкурсних торгів. До його складу ввійшли заступник міського голови Шафарь, керуючий справами виконкому, заступник голови комітету Волосянський, головний спеціаліст відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку, секретар комітету Химич, члени комітету Козак, Травіна, Турховська, Адам.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат