Через арешт на майно власника Ужгород не зможе взяти на баланс пам'ятник Рошковичу

admin 28.03.2013 11:32 РАТУША

На черговій, ХVІІ-й сесії Ужгородської міської ради, яка має відбутися в п'ятницю, 29 березня, місто не зможе взяти на баланс пам'ятник Ігнатію Рошковичу, встановлений на перетині площі Театральної та набережної Незалежності.

Перепоною стане борг власника пам'ятника, підприємця і депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина перед державою.

Як повідомили джерела Закарпаття онлайн в Ужгородській міській раді, у зв'язку з несплатою І.Волошиним на користь держави 51 тисячі гривень виконавчого збору, держвиконавцями було винесено постанову про накладення арешту на майно боржника та заборону на його   відчуження майна.

За інформацією Закарпаття онлайн, відповідний лист Ужгородського міського відділу Державної виконавчої служби уже надійшов до міськради та прокуратури Ужгорода.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, підготованим на сесію проектом рішення передбачалося "прийняти безоплатно на баланс управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді (Є.Бобров) пам'ятник видатному митцю Ігнатію Рошковичу", відповідно управління мало "здійснити оприбуткування пам'ятника в установленому порядку".

Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат