Питання закриття каналізаційних люків   у Ужгороді все ще залишається відкритим

01.11.2013 13:00 РАТУША

Під час засідання виконкому Ужгородської міської ради в середу начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Зелінський запевнив, що на сьогодні ліквідовано небезпеку 13 відкритих каналізаційних колодязів.

Загалом комунальники «взяли на список» 24 місця, 9 люків закрили кришками, а 4 — бетонними плитами. За словами Івана Зелінського, на сьогодні комунальники продовжують працювати над цим, але щоб усе належно зробити, їм необхідно 20 днів. Він також повідомив, що ужгородці подекуди самотужки закривають каналізаційні ями, аби убезпечити себе і своїх дітей від потенційного лиха. Так, минулого року люди власноруч закрили 20, а у поточному році — 5 каналізаційних отворів.

Відтак на завершення робіт управління житлово-комунального господарства отримало 10 днів.

Щодо відкритих каналізаційних колодязів, які перебувають на утриманні газовиків, то незакритим є один, у електриків закриті всі, Водоканал закрив 49, на сьогодні виготовляються бетонні плити, аби закрити каналізаційні колодязі Водоканалу, що є в зелених зонах міста. З огляду на ситуацію Водоканалу виконком надав ще додатково 20 днів для завершення розпочатих робіт.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат