В Ужгороді на День автомобіліста показали «зачаровану» машину

admin 28.10.2013 09:38 РАТУША

Автомобілі різноманітних марок, зокрема Жигулі, Audi , Toyota, BMW,   можна було побачити 27 жовтня на показових виступах в Ужгороді. Організували їх представники автоклубів з нагоди святкування Дня автомобіліста.


На цю подію хтось прийшов пішки, а дехто приїхав на машині. Проте всіх їх об’єднує те, що вони фанатіють від автомобілів. Двадцятирічний Антон ще з дитинства захоплювався машинами. «Вдома я маю чималеньку колекцію іграшкових автомобілів, проте мрію стати власником справжньої машини. А прийшов на це шоу, аби подивитися на майстрів автомобільної справи і поспостерігати   за їх майстерністю», ─ розповів хлопець.

Можливості своїх машин показували учасники з Ужгорода, Мукачева, Чопа, Тячева і навіть приїхали гості зі Стрия. Брала участь у показових виступах і «зачарована» машина. Таку назву ведучий програми дав синьому жигулю, у якого, незважаючи на марку, була досить пристойна швидкість. Як з’ясувалося, весь секрет крився під капотом автомобіля.

Президент Закарпатського BMW-клубу Руслан Малявський, який також брав участь у показових виступах, розповів, що такі заходи робляться для того, аби молодь зрозуміла, що таке автоспорт. Крім того, Руслан Едуардович зазначив, що організація таких подій потрібна для автомобілістів, у яких накопичилася велика кількість негативної енергії. Адже виплеснути її на спеціально облаштованих майданчиках набагато краще, ніж на дорогах.

7dniv.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат