Пологовий працює на законних підставах, переконує заступник головного лікаря закладу

25.10.2013 13:43 РАТУША

На одному з місцевих Інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення про те, що Ужгородський пологовий будинок досі не отримав ліцензії на діяльність, тому працює незаконно.


Як прокоментував заступник головного лікаря пологового будинку Руслан Федько, Ужгородський пологовий будинок був зареєстрований у «Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України» 20 червня 2013 року, роботу новий пологовий заклад розпочав 18 серпня. Всі необхідні для пролонгації ліцензування документи нині перебувають у Міністерстві охорони здоров’я.

«До речі, цього року в Україні відкрилися чотири пологові будинки і всі вони діють у ситуації, аналогічній нашій. Проте ми маємо ліцензію на користування наркотичними засобами, в іншому випадку просто би не працювали, не проводили операції, не приймали пологи. Адже використання наркотичних засобів у медичних закладах перебуває на суровому контролі й за дотриманням законодавства пильно стежать відповідні органи. Не знаю, хто й навіщо поширює неправдиві чутки, проте пологовий працює в цілком нормальному режимі», цитує Руслана Федька офіційний сайт Ужгородської міської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат