Пoлітичний піар на конфлікті   з будівництвом

21.09.2013 09:05 РАТУША

Ми вже повідомляли про конфлікт, що виник навколо будівництва житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді. Забудовник ще в 2005 році отримав усі необхідні дозволи на будівництво і відповідно витратив на це чималу суму. Мешканці ж багатоповерхівки поруч протестують, бо у них забирають сквер.


Ситуація складна, бо можна зрозуміти як мешканців, так і забудовника. Однак дико виглядає те, що ряд політичних партій вирішили використати конфлікт для власного піару. На місці ймовірного будівництва відразу з’явилися намети з політичною символікою. Дійшло до абсурду. Політики тих партій, які поставили там намети, почали звинувачувати в конфлікті ті політичні сили, чиїх наметів там немає. Мовляв, якщо ви тут не поставили свою політичну символіку, значить, ви за забудовника і проти мешканців багатоповерхівки. Такий примітивізм політичної боротьби за довіру людей лише доводить, що наші опозиційні партії втратили креатив у своїй діяльності.

До речі, з цього приводу один із депутатів міськради нагадав «опозиціонерам», що дозвіл на будівництво видано було в 2005 році, коли більшість міськради була саме у «Батьківщини» та Балоги, а Партія регіонів взагалі не мала фракцію. Тобто, ті політичні сили, які на той час керували містом і видавали дозволи на будівництво, нині роблять вигляд, що проти цього будівництва виступають.

Коментарі :


25.09.2013 16:10 Балоговським баранам

Барани! Про яких регіоналів у 2005 році говорите? В кінці 2004 року була помаранчева революція і балоги, прийшовши до влади, масовий дерибан земель. Коли в 2010 вони повернули Погорєлова до влади, то знову почали дерибан, але потім посварилися з Погорєловим і почали його критикувати. От просто скажіть: якого хрєна поставили там палатки ушльопки "Свободи", УДАРА і якого хрєна там лазили балогівські жополизи типу Щадея?


24.09.2013 18:11 идиоту

это рио- зеркало сегодншнего маргинального закарпатья и газета для мудаков. ферштейн?там есть пару нормальных людей, но это не ихнеее место, но всем нужен кусочек сухарика...


22.09.2013 12:00 ріовський лакеям

в 2005 році в міській раді не було ні Батьківщини, ні Єдиного центру - а був мер Погорелов і регіонали, на зразок Белякова і Феєра!! не брешіть, шавки


22.09.2013 10:40 Маня

Ні, вони такі піартяться. У нас звикли з усього піар, при чому, як це не сумно, політичний. Однак ніде правди діти, продали з потрохами цю ділянку вже давно. Чому опозиція (Батьківщина і ЄЦ) про це не згадує і дає звіту за дії своїх екс-колег???


21.09.2013 21:14 Идиот

мудило ты не про пиар пиши,а напиши про захват придомовых скверов и сколько на этом деле нагрел мер и его жополизы,а вообще есть нормы застройки .Власть при поддержке депутатов нарушает все законы лишбы набить карманы.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат