Розкопані вулиці, де згодом   не відновлюють покриття — ужгородська «норма»?

06.09.2013 14:46 РАТУША

Упродовж поточного місяця в місті копатимуть і перекриватимуть вулиці.

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу продовжили термін дії дозволу на проведення земляних робіт по вул. Анкудінова — вул. Підградській на 20 діб, відповідальність за відновлення на місцях розкопування покладено на КП «КШЕП» та УКП. Також надали дозвіл на капітальний ремонт санвузлів та системи каналізації загальноосвітньої школи № 13. Планові земляні роботи буде проводити ПАТ «Закарпатгаз», мінятиме частину вуличного газопроводу на вул. Кошицькій, на що комунальники вже отримали 60 тис. грн. (загальний кошторис робіт 180 тис. грн.).

Реконструкція торкнеться і пл. Народної, під що розроблено проект, а позаду будівлі облдержадміністрації у сквері буде облаштовано дитячий майданчик.

Як показує досвід, розкопування на вулицях і тротуарах не тільки затягується в часі й виходить за відведені на це терміни, згодом покриття на цих вулицях і дорогах практично не відновлюється. Приміром, така ситуація на вул. Новака, яку минулого року ремонтували, а сьогодні вона знову розкопана і комунальники не поспішають її відновлювати. Те саме може чекати і на вул. Кошицьку, яка веде до корпусів університету, тому міський голова запропонував, аби ПАТ «Закарпатгаз» працювало тут принаймні у дві зміни, а після заміни газопроводу покриття вулиці слід без зволікань відновити.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат