Катастрофічний паводок   в Ужгороді можливий   раз на 100—150 років, стверджують фахівці.

07.06.2013 17:36 РАТУША

Цього тижня в мерії відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Йшлося про готовність служб до дій у разі паводка. Як доповів спеціаліст відділу оборонної та мобілізаційної роботи Сергій Дмитрієв, сьогодні та в найближчий час проблеми затоплення міста не існує.

Однак є три проблемні зони, які в разі найвищого, катастрофічного паводка, який можливий раз на 100—150 років, можуть бути підтоплені. Це район Радванка наразі існуюча там дамба не пропускає воду в район, правобережна частина, починаючи від транспортного мосту, Студентська набережна, територія парку «Підзамок», а також район Доманинці, вул. Вчительська.

За потреби на території КШЕПу є 7 тисяч мішків із піском й 250 т сипучої суміші. Також в управлінні міжрайонного водного господарства є 27,5 тисячі мішків із піском.

За інформацією спеціалістів відділу експлуатації управління водного господарства, рівень води в річці поки що підтопленням місту не загрожує. Організовані аварійні бригади, підготовлені мішки з піском й розроблений план заходів зі співпраці з міською владою у разі паводка. Про свою готовність до дій у разі паводка доповіли і представники МНС, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат