На міських ринках покращать санітарію?..

07.06.2013 16:41 РАТУША

Міський голова Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста.

За словами представника санепідемстанції, всі вони перебувають на державному санітарному обліку, в поточному році перевірку не проходили. На відміну від санепідемстанції ветеринарна служба перевіряє ужгородські ринки щоквартально, найчастіше виявляє порушення стосовно реалізації продуктів домашнього виробництва без лабораторних висновків.

Розмова стосувалася також необхідності ліквідації стихійної торгівлі біля ринків, зокрема на вул. Белінського й Корятовича. Проблемою для міста залишається незадовільний санітарний стан на території ринків, неузгодженість дій із вивезення сміття, відсутність на території зливової каналізації, належного асфальтного чи будь-якого іншого покриття, що сприяє накопиченню бруду в торгових рядах, незадовільний стан протипожежної безпеки. Прозвучало також зауваження щодо незадовільного стану сходів, які ведуть на другий поверх «зеленого» базару, через що можуть травмуватися відвідувачі.

Наступну зустріч із керівниками ужгородських ринків міський голова проведе через два тижні, аби перевірити, яких заходів було вжито за цей час.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат