«Кондитерський дім Бондаренко» для справжніх ласунів відкрили в Ужгороді

07.06.2013 15:06 РАТУША

Відтепер посмакувати авторськими цукерками, мармеладом, тістечками від відомого «Кондитерського дому Бондаренко» можна в Ужгороді. Днями на одній із центральних площ відкрили затишну кав’ярню, за словами власника Ігоря Бондаренка, своєрідний перший філіал в Ужгороді вже відомої в Мукачеві кондитерської.


Як зазначає Ігор Бондаренко, особливість солодощів «Кондитерського дому» — в кожну цукерку вкладена душа кондитера. «Ми намагаємося створювати смачні, доступні для кожного та якісні солодощі, працюючи з французьким та бельгійським шоколадом, при цьому доповнюючи класичний смак і створюючи щось нове — наше», — розповів власник нового солодкого закладу в Ужгороді.

На сьогодні «Кондитерський дім Бондаренко» пропонує ужгородським ласунам близько 40 видів авторських шоколадних цукерок, мармеладу, карамелі та безліч смачнющих тістечок.

Головний творець шоколадних шедеврів — шеф-шоколадьє «Кондитерського дому Бондаренко» Ігор Заріцький. Стосовно власного рецепту солодощів шоколадьє назвав три основні компоненти: «Все просто: трішки любові, натхнення, гарного настрою і добрий смак цукерок гарантований».

До слова, Ігор Бондаренко зазначив, відкриття кав’ярні-кондитерської в Ужгороді це лише початок солодких сюрпризів — спеціальних кондитерських пропозицій, презентацій для ужгородців від «Кондитерського дому Бондаренко». Кав’ярня-кондитерська працює за адресою: м. Ужгород, пл. Театральна, 15.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат