«Корону» остаточно знищують, аби за безцінь «доприхватизувати»

За інформацією інформагенції «Ініціатива» 24.05.2013 16:36 РАТУША

Раніше ми повідомляли, що 15 березня невідомі захопили будівлю історичного комплексу «Корона» на пл. Театральній 5, 7. Як висловився тоді директор Департаменту міського господарства О. Касперов, робилося це з метою «консервації об’єкта».

Далі комплекс, що є пам’яткою культурної спадщини, почали навмисно затоплювати. Наприкінці березня розібрали дах на «Короні», через що сталося затоплення магазину «Алло» й самого історичного комплексу. Наявність великих отворів на даху, де черепицю зняли рядами, призводить до регулярних затоплень приміщень, від чого вони швидкими темпами руйнуються. Тож очевидною є мета — зруйнувати історичний комплекс, довести його до аварійного стану нібито через вплив природних факторів, а відтак отримати за безцінь.

Історичний комплекс у історичному місці Ужгорода цинічно руйнують на очах горомадськості, міліції, прокуратури, міської влади, депутатів-опозиціонерів, численних партійців різного забарвлення, управління культури, преси тощо, але всі чомусь наче підписалися у власному безсиллі зберегти нащадкам те, що нам залишили попередники.


До теми:
Як знищують   історичну пам’ятку «Корона» в Ужгороді

За інформацією інформагенції «Ініціатива»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат