Мер Ужгорода заступився за «Кактус» і сказав, що його мамі шум теж заважає

admin 15.02.2012 13:32 РАТУША

Щотижня на шум у барі «Кактус», що в Ужгороді на Корзо, до міліції надходить приблизно 3 заяви.

Про це членів Ужгородського виконкому повідомив головний міліціонер міста Іван Цьока, коли останні розглядали рішення «Про погодження цілодобового режиму роботи».

Водночас головний санітарний лікар міста Микола Ващенко повідомив, що і до них роками приходять заяви від однієї бабусі-скаржниці, але вона ні разу не допустила працівників СЕС для проведення у її оселі замірів шуму.

На це все мер міста Віктор Погорелов зауважив, що із-за однієї людини не можна у центрі міста припиняти роботу закладів. Він сказав, що і в нього 82-річна мама живе на площі Театральній і скаржиться йому на шум. Однак вирішити цю проблему можна лише переїхавши із центру.

Відтак мер доручив підлеглим, аби ті запропонували власникам «Кактусу» зробити у квартирі скаржниці додаткову ізоляцію від шуму.

«Час Закарпаття»

admin

Коментарі :


16.02.2012 18:41 Юрій м.Дрогобич

Я проживаю в м.Дрогобичі,Львівськоі обл.Кожну середу,по 12 телеканалу в 21-50 йде передача "ХТО ТУТ ЖИВЕ".Мова йде про депутатів,керівників служб,голів міст - одним словом чиновників,яких народ,тобто ми всі з вами,вибираєме і пхаємо до влади як "СЛУГ НАРОДНИХ"!Вчора йшла передача про бувшого голову міста ТРУСКАВЕЦЬЛЕВА ГРИЦАКА/ЛЕВКА/ і сьогодняшнього керівника ТРУСКАВЦЯ РУСЛАНА КОЗИРА!Перший на телебачення до ЛЬВОВА не прийшов- захворів бідака - другий,був!ЛЕВКО ГРИЦАК вже нібито на пенсіі,але з своє керівництво курортом придбав вертоліт,літак !!!!!!Побудував особнячок шикарний ну і таке далі!Одним словом життя собі зробив досконале!Цей кент є членом ПАРТІІ РАЙОНІВ/регіонів/,бо інакше видно що як би не був голубим,прохффессор ЯНУКОВИЧ набив би йому рожу і забрав оті всі гвинтокрили!!!Другий кент,РУСЛАН КОЗИР,той став головою ТРУСКАВЦЯ нещодавно,ще не встиг накрасти,бо працю тільки більше року!Але має особгяк,нібит будував з своіми батьками   аж 4 !!!!! імпортових автомашини!Ну це мало,малий час щоб відкласти грошенята в гриваках,а потім поміняти іх на доляри!!!ДОБРОДОМОВ,журналіст з ЛЬВОВА,людина смілива бо веде таку передачу,а може має і дах,і тому не боіться це робити!Бо в наш час суцільного криміналу,можна получити в чоло 9 грамів свинцю!!!!Ось такі новини!Але оці всі так звані викривальі факти як живуть чиновники тільки будоражать народ,а толку абсолютний нуль!!!Ось такі справи,господа хорошиє!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат