«Різдво мовами друзів»

admin 20.12.2012 14:29 РАТУША

Різдво, Karacsony, Christmas, Vianoce, Weihnachten – слова, які в зимову пору є близькими для закарпазтців. У багатонаціональному краї свято Різдва починають відзначати ще з 24 грудня.

У кожної родини свої традиції та особливості святкування. Щорічно Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» влаштовує святкову програму «Різдво мовами друзів».   На базі закладу діють чотири гуртки іноземних мов: німецька, угорська, англійська та словацька. Там дітки вивчають не просто мову, а традиції, культуру та особливості закордонних країн. Відтак на передодні Різдва Христового вихованці готують виступи на тему різдвяних свят. Сценки, виступи, пісні та віршики. В залі атмосфера свята, діти відають про країни мову яких вони вивчають. Іноземною мовою у вигляді сценки відтворюють звичаї святкування Різдва Христового.
Керівник гуртка угорської мови Валерія Карвацька, зазначає що з року в рік бажаючих вивчати мову сусідів стає все більше, частина вивчає мову через родинні зв’язки, а частина через те, що хоче відкрити для себе двері в Європу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат