Влада передумала проводити «сакуризацію» і обіцяє липи

14.12.2012 13:54 РАТУША

Можливо, початок зими й переддень Новорічих свят — не той час, коли говорять про озеленення міста. Але як не говорити про це, коли на очах ужгородців обласний центр зусиллями влади перетворюється на пустир?

Ужгородці отримали «оголену» й замуровану в асфальт Швабську, «вирубану» Мукачівську, на якій перед тим дерева навіщось кронували. Раніше масово позбулися своїх зелених насаджень Митна, Капушанська, Перемоги, Джамбула, Боздоський парк... У місті спостерігається загрозлива тенденція — зелені насадження знищують, не пропонуючи натомість нічого.

Якщо точніше, то міський голова взамін викорчуваних чи зрізаних до пеньків дерев обіцяв висадити сакури. Щоправда, віднедавна його смакові флористичні вектори змінилися, і Віктор Погорєлов уже обіцяє посадити липи: поки що на Швабській, залитій всуціль у асфальт, де з обох боків вулиці облаштовуються парковки, та на Мукачівській. До того ж, за його словами, це будуть «старші дерева, а не молоді»... Цікаво, що ж буде (і чи буде) висаджене на цих та інших вулицях насправді? Весна покаже.

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат