В Ужгороді газовики безкоштовно встановлюють лічильники

admin 15.11.2012 10:07 РАТУША

З понеділка, 12 листопада, ПАТ «Закарпатгаз» розпочав планово-технічне обслуговування (ПТО) двох чергових будинків на проспекті Свободи в Ужгороді.

"Це чотириповерхівки під №№32 та34, - повідомив начальник служби внутрішньодомових мереж ПАТ «Закарпатгаз» Тарас Стегура. – Вимоги до 83   абонентів та ЖРЕРу №1 в зв’язку з проведенням ПТО не змінилися:   чим швидше будуть надані акти очистки димових та вентиляційних каналів, тим на менший час будуть від’єднані від газопостачання споживачі".
Доцільно наголосити також, що   помешкання цих чотириповерхівок обладнані плитами та колонками, тож облік та оплата газопостачання   тут проводилися за затвердженими тарифами. Зараз же споживачі мають змогу встановити лічильники, що дасть можливість як більш раціонального використання палива, так і фактично   точніших розрахунків за нього. Таке нововведення споживачеві вигідне й з тієї точки зору, наголосив   посадовець, що лічильники товариство відповідно до діючої державної   інвестиційної програми встановлює безкоштовно.

ViZa

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат