Виконком виділив бібліотекам   137 тис. грн., 300 тис. грн.— «Агроміксу»,   згадав про кладовище й т.

02.11.2012 14:46 РАТУША

Окрім коштів із міського бюджету планується залучити ще 69 тис. грн. із інших джерел фінансування. Про це йдеться у Програмі розвитку бібліотек та бібліотечної справи на 2013—2015 роки. Всього централізована бібліотечна система міста об’єднує 6 закладів.

Також виконком розглянув перспективу облаштування нового кладовища, загальна територія якого складе близько 15 гектарів. У майбутньому його вистачить на 25 років користування. Попередньо заплановано, що новий цвинтар буде облаштовано впродовж наступних 2 місяців.

Директор департаменту міського господарства О. Касперов запропонував виділити КП «Агромікс» 300 тис. грн., оскільки господарство в боргах, й ухвалити це рішення на сесії.
Міський голова запропонував передати котельню, що на вул. Довженка, 5а, в управління НБУ з пільговою ставкою 1 грн., виконком пропозицію підтримав.

На своєму засіданні виконком також ухвалив рішення про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах, ними зокрема передбачена заборона кататися на ковзанах на дериваційному каналі, річці Уж у межах міста, а також на водоймах по вул. Загорській, вул. Чурговича, в парку «Перемога» та на Радванському кар’єрі. Заборонений підлідний вилов риби на ділянці річки Уж у районі пішоходного мосту «Боздоський» уверх за течією 200 м та вниз за течією 300 м. За інформацією відділу оборонної та мобілізаційної роботи, впродовж літнього періоду в Ужгороді втопилися двоє людей, у р-ні Боздоського моста й на кар’єрі — у заборонених для купання місцях. Загалом, згідно з порядком денним, виконком розглянув 17 планових питань.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат