Ужгородські регіонали «згинають» виборців під свого кандидата  

25.10.2012 17:25 РАТУША

Адмінресурс обласного центру Закарпаття кинуто під кандидата від провладної партії. Ужгородські регіонали оголосили тотальну мобілізацію, включно з дільничними, лікарями, керівниками ЖРЕРів. У своєму зверненні вони чітко розписали так звану виборчу піраміду Партії регіонів із ключовими агітаційними суб’єктами. Документ оприлюднила громадська мережа ОПОРА. Цитуємо.


«Шановні друзі! Настав час ударної хвилі проекту «Агітатор» у виборах народних депутатів України! — йдеться у зверненні до керівників міні-штабів Ужгородського міського виборчого штабу Партії регіонів. — Під час неї (18—26.10.2012) учасникам виборчої піраміди (головам первинних партійних організацій (керівникам міні-штабів) на виборчих дільницях, депутатам міської ради, дільничним міліціонерам, дільничним дитячим лікарям, патронажним лікарям, керівникам ЖРЕРів), які на сьогодні, за визначенням, є VІР-агітаторами міні-штабів Партії регіонів, потрібно зайти до кожної з 400 квартир ваших особистих, а відтак і Партії регіонів прихильників і уточнити: чи отримали вони запрошення на уточнення списку виборців і голосування або ні; чи вирішені проблеми, зазначені в їхніх зверненнях до кандидатів у народні депутати України, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або ні.

Для цього ви отримали достатню кількість агітаційної продукції. Проте звертаю вашу особисту увагу на Візитку Партії, де розмішена візитка першої п’ятірки Партії регіонів на чолі з М. Я. Азаровим. Ця візитка має дійти до кожної квартири. Їх вам видано по 1000 штук на кожну виборчу дільницю.

По завершенні ударної хвилі (18.00 25.10.2012) прошу до 18.00 26.10.2012 надіслати електронну версію (в Ехсеl-файлі!!!) списку 400 прихильників із загального електронного списку виборців на вашій дільниці, отриманого вами ще у серпні 2012 року з зазначенням їх партійності та контактного телефону.

Головне завдання, щоб ваші контактери впродовж цієї виборчої кампанії взяли участь у голосуванні й підтримали у виборах до Верховної Ради України Партію регіонів та нашого кандидата від партії», — йдеться у зверненні за підписом голови Ужгородської міської організації Партії регіонів, керівника міського виборчою штабу Партії регіонів О. Адамчука від 18.10.2012.

Тож, віддаючи свій голос на виборах у неділю 28 жовтня, доведіть, що ви маєте власну думку і власну позицію, а не нав’язану вам провладною партією, що готові відстоювати своє бачення майбутнього рідного міста, краю і держави, що готові протистояти тиску нинішньої влади, яка після виборів має намір ще більше затягнути петлю на шиях пересічних громадян шляхом тотального підняття цін на харчі, комунальні послуги, транспорт, аби відшкодувати «бабло», яке кинули на ці вибори... А тому зичимо всім — осмисленого вибору!

Photobucket

ТЕГИ : вибори 2012

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат