В Ужгороді відбудеться фестиваль молодого вина  

25.10.2012 16:59 РАТУША

15—18 листопада в Ужгороді відбудеться 6-й фестиваль молодого вина. Дата проведення фесту збігається зі святом молодого вина «Божоле» у Франції, традиція святкування якого походить з ХІХ століття.

На святі молодого вина буде представлено близько 20 найкращих взірців, виготовлених із урожаю 2012 року одним з найкращих виноробів області. Молоде вино завдяки своєму невеличкому терміну приготування дарує своїм поціновувачам унікальний неповторний смак та легкість.

Також буде можливість скуштувати такі традиційні французькі страви, як цибулевий суп, смажені каштани, різноманітні канапе та десерти.
Традиційно гості нашого міста матимуть унікальну можливість придбати вишуканий келих з емблемою фесту (60 грн.), вартість якого включає в себе безкоштовну дегустацію молодих авторських вин, а тажож до келиха буде додана картка участника фестивалю, яку можна буде обміняти на літр молодого вина або скуштувати завдяки їй справжнісіньке французьке божоле від французького ресторану «Фанфан».

І на завершення — сюрприз-лотерея, де буде розігруватися поїздка на двох до найромантичнішого куточка світу — Парижа. У програмі фестивалю також будуть проводитися різноманітні атракції Тел. для довідок: 063-352-37-73, (0312) 61-75-89.

ТЕГИ : фестиваль молодого вина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат