Тарас Рум’янцев: «Чучка не має уявлення, що робити   в політиці, а Тимошенко назвав злочинницею»...

25.10.2012 17:10 РАТУША

Депутат Ужгородської міськради Тарас Рум’янцев дав інтерв’ю виданню «7 днів», у якому розповів про інтриги у фракції «Батьківщина», а також дав оцінку деяким депутатам цієї фракції.

Зокрема про Павла Чучку, який, як відомо, з якогось дива називає себе опозиціонером, він сказав: «Для мене залишається загадкою, чому Смоланка зняв свою кандидатуру? Відомий професіонал у галузі медицини. А щодо Чучки, то його пам’ятаю ще з фракційних зборів. Він створив навколо себе певний міф «русина-закарпатця». На мою думку, ця людина зовсім не має уявлення, що потрібно робити в політиці й у місті. Однозначно, його гасла заманливі, але так говорити може лише людина, яка не орієнтується в місцевих та державних справах. Його ніколи нема на сесіях. Це рівень мислення депутата сільради.

Він одного разу заявив, що Тимошенко — злочинниця, забуваючи, що пройшов у міські депутати лише завдяки «Батьківщині». Тоді є питання, ви, пане Чучко, пройшли в міську раду завдяки політичній силі, про яку кажете, що вона є злочинна, на очах депутатської фракції «Батьківщина»! Чому би вам не здати депутатський мандат? Куди дивиться керівництво? Є питання, чому ця людина в міськраді завдяки «Батьківщині», а балотується як самовисуванець. Пане Чучко, може, досить бути боягузом? Щоб бути народним депутатом, потрібні певні знання і навички. У Чучки таких здібностей я не бачу, лише інтриганство і хамська поведінка. Він узагалі не той, за кого себе видає».

ТЕГИ : Павло ЧучкаТарас Рум’янцев

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат