Ужгородці повідомляють: на Швабській халтурять...

05.10.2012 15:33 РАТУША

Огляд редакційної пошти.

До редакції на «гарячу лінію» знову звернулася 65-річна Геня Іванівна Ковач. Жінка, яка скаржиться на погане здоров’я, розповіла, що змушена разом із 75-річним хворим чоловіком мерзнути у власній квартирі. Її оселя розташована на першому поверсі і, як розповіла жінка, навіть перебувати у ній важко через вологу з підвалу, що засипаний землею, а за кілька метрів від будинку, схоже, ще й підтікає каналізація від дитсадка. Комісія зі ЖРЕР № 5 проводила обстеження, але замість вжити заходів сказали: «Нагадуйте...». Поки ЖРЕР цинічно ігнорує прохання пристарілого подружжя, люди далі втрачають здоров’я та перебувають у небезпеці, бо змушені користуватися електричними розетками, розташованими на вологих стінах. Чи готове керівництво ЖРЕРу понести відповідальність у разі нещастя?..

Впродовж останніх двох тижнів до редакції телефонували ужгородці, які констатували неякісне виконання ремонтних робіт на вул. Швабській. «Це чистої води халтура. За повного нехтування технології на мокру глину, на сміття кладеться асфальт, — обурювалися наші додзвонювачі. — Тобто очі ужгородцям замилюють нібито масштабним ремонтом, а насправді під прикриттям халтурних робіт розкрадаються бюджетні кошти».

Мешканці з вул. Лермонтова поскаржилися на розбиту дорогу на розвилці вул. Лермонтова — вул. Польова (біля стоматполіклініки). Сюди не можна ні під’їхати, ні підійти, ні викликати таксі через велику калюжу. До того ж небезпеку тут створюють відкриті люки, вуличне освітлення відсутнє. Мешканці висловили побажання до депутатів, які нині готуються до виборів у парламент: «Аби люди проголосували, зробіть щось конкретне для міста й ужгородців!»
Нам продовжують телефонувати ужгородці, здивовані тим, як серед ясного дня на вулицях міста яскраво горять ліхтарі (які вночі практично відсутні), а на звернення до міськради чують, мовляв, «у вуличній мережі щось перемкнуло»... Як відомо, незрозуміла ситуація з вуличним освітленням в Ужгороді має місце не один місяць. Можливо, після того, як минулого місяця голова міста поміняв керівництво «Уж-світла», підприємство нарешті запрацює. Особисто В. Погорєлов так пояснив ЗМІ ситуацію з увімкненими серед білого дня вуличними ліхтарями: «Перевіряти кожну вулицю щодо працюючих лампочок або їх відсутності у ліхтарях потрібно вдень, а щоб побачити, де є проблема, і вмикають світло».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат