В Ужгороді започатковують Вуличний університет

admin 03.09.2012 09:42 РАТУША

8 вересня в Ужгороді у парку «Підзамок» відбудеться перший «Вуличний університет» -   дискусійна   платформа для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем. Студентом ВУ може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Позбувшись університетського бюрократизму, корупції та культу «бала» будемо разом отримувати нові знання й пізнавати світ, - зазначають організатори.

ВУ буде проводити безкоштовні лекції, майстер-класи, тренінги, семінари, літературні читання, кіноперегляди тощо. Головна особливість ВУ – навчальні студії проходять на відкритому просторі.

Головна мета проекту — показати жителям Ужгороду, що існує цікаве та ефективне альтернативне навчання; підштовхнути до саморозвитку та самоосвіти; показати можливості цікаво та корисно організовувати дозвілля та розвиватися творчо; надавати інформаційну підтримку; стимулювати до активної життєвої позиції.

Перший семестр ВУ розрахований на 3 місяці (вересень-листопад), протягом яких заплановано провести 5 навчальних днів.

Розпочнеться ВУ 8 вересня о 12.00 « Чи є кар’єра в освітній сфері?» і завершиться о 16.30 дискусією « Фотографія: більше ніж хобі чи робота».

http://zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат