Рекламні огорожі та політика

31.08.2012 18:58 РАТУША

В Ужгороді скандал. Комунальні працівники під контролем муніципальної поліції почали демонтаж встановлених в Ужгороді під виглядом «декоративної огорожі» рекламних носіїв на площі Кирила і Мефодія.

Дозвіл на розміщення огорожі був наданий міськвиконкомом товариству «Білий барс», керівником якого є Тамара Гнатків, дружина опозиційного лідера в міськраді Василя Гнатківа. Опоненти Гнатківа стверджують, що ніяких погоджень із управлінням архітектури, департаментом міського господарства та відділом муніципальної поліції з боку «Білого барса» не було. «Простіше кажучи — рекламні носії, цинічно названі власниками «ДЕКОРАТИВНОЮ огорожею», що псують та паплюжать місто Ужгород, у кількості 57 шт. по всьому місту були встановлені незаконно, до того ж фірма заборгувала в бюджет міста понад 40 000 грн. за оренду — договір також не був укладений», — пише прихильна до Івана Волошина «Вся Закарпатська правда».

У мережі Facebook розгорілася брутальна перепалка між самим Волошином та представниками опозиції. Опозиціонери стверджують, що демонтаж рекламних огорож є помстою Волошина за те, що опозиціонери і власне сам Гнатків ініціювали проведення позачергової сесії міськради, щоб обговорити питання продажу за копійки історичної будівлі «Корона» в центрі міста. Як відомо, за цією аферою стоїть Волошин. Опозиціонери поцікавилися у Волошина та його приплічників, чому вони не протестують проти інших зовнішніх рекламних носіїв, а лише проти тих, які належать Гнатківу. Перепалка закінчилася закидом Волошина, яким уже може поцікавитися СБУ, бо коментар має явно сепаратистський та антиукраїнський характер.

ТЕГИ : Василь ГнатківІван ВолошинКорона

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат