Гумор кандидата Чучки: Люди добрі, подайте хто скільки може, але не більше 21 тис. грн.!

admin 14.08.2012 10:58 РАТУША

Кандидат до Верховної Ради України гуморист Чучка на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до тих, хто його "зафрендив", із закликом робити внески на виборчий рахунок пана Павла. При цьому сором'язливий кандидат скромно благає, аби "сума внеску не сміла перевищувати 21 тисячу грн. від однієї особи".

Рахунок П. Чучка відкрив у «Фольксбанку» м. Ужгорода. Та пояснив: "Чому німецький? Бо вірю в європейський порядок. А ще більше вірю у Вашу підтримку нашої спільної справи – перемоги на цих виборах".
(В цьому місці ерудит Павло Павлович дещо помилився, бо власну скарбничку він заонанджив не у німецькому, а в австрійському банку. Та, по-перше, що йому до того, а, по-друге, ця неточність у нього не перша й не остання).

А далі приколіст-кандидат продовжує:  
"Платником може бути тільки фізична особа – громадянин України. В жодному випадку не анонімно і не юридичні особи! Інакше гроші заберуть в бюджет на підтримку соціальних програм Миколи Яновича", - зазначає кандидат, якому соціальні програми, очевидно, до одного місця.

Реквізити виборчого рахунку пан Павло пропонує дізнатися на сторінці кандидата у Фейсбуці.
Річ у тім, що відкрити сторінку у Фейсбуці можна "на шару", тож і грошей прихильників на це витрачати не доведеться.
Цікаво, чи не всю свою прикольну передвиборну кампанію кандидат запланував саме у віртуальному просторі? Адже і обіцяти, і виконувати там можна не лише скільки завгодно, але й цілком віртуально, що не зашкодить ані часу, ані кишені майбутнього кнопкодава.  

За матеріалами закарпатських Інтернет-сайтів

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат