Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

admin 12.08.2012 10:49 РАТУША

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

"В понеділок напишу заяву про вихід з фракції," – написав І.Волошин. Формально причиною виходу він називає незгоду з діями очільника фракції Єдиного Центру, голови Ужгородської міської організації ЄЦ Віктора Трикура.

Тим часом, саме Івана Волошина пов’язуть із сумнівною оборудкою по приватизації міською владою Ужгорода комплексу "Корона", розташованрого в історичній частині Ужгорода. І його наміру вийти з фракції передувала репліка у Фейсбуці лідера партії Віктора Балоги, який, до того ж, розмістив на   своїй сторінці цієї соціальної мережі опитування на зазначену тему.

На запитання, чи перейде І.Волошин до фракції Партії регіонів у міськраді, той відповів, що переходить у "вільне плавання". Однак у міськраді І.Волошин належав до числа тих депутатів, які постійно співпрацювали в унісон з "регіональною" владою обласного центру Закарпаття.

Закарпаття онлайн
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Продаж ужгородської "Корони" з’єднає пасажем бізнеси Погорєлова та Волошина?

Останні 2 дні в Ужгороді обговорюють «таємний» продаж пам’ятки архітектури місцевого значення – комплексу «Корона». У той же час з’явилася інформація про майбутнє призначення об’єкту та долю, яку йому готує новоспечений власник.

У кулуарах міської влади розглядають варіант бізнес-проекту у тандемі власності двох ужгородських діячів: кінотеатру «Ужгород» (належить сім’ї мера міста Віктора Погорєлова) та «Корони» (придбана товариством, наближеним до депутата міської ради Івана Волошина).

За цією інформацією, , планується створення нового торговельного пасажу, що простягнеться від «Корони» (на Театральній площі) до кінотеатру «Ужгород» (чи дегустаційного залу «Шардоне», що на вулиці Августина Волошина).

За інформацією Заголовок


Фракція "Єдиного Центру" в Ужгородській міськраді готова до позачергової сесії по "Короні"
Депутатська фракція "Єдиного Центру" в Ужгородській міській раді готова взяти участь у позачерговій сесії Ужгородської міської ради і відмінити скандальне рішення по приватизації комплексу "Корона", розташованого в історичній частині міста. Про це редакцію Закарпаття онлайн повідомив голова фракції Василь Кручаниця.

"Я говорив з усіма членами фракції і в жодного не було сумнівів щодо потреби скликання позачергової сесії, на якій би було дано принципову оцінку непрозорих дій виконавчої влади щодо продажу історичної будівлі "Корони". Ми вважаємо, що сесія має відбутися найближчим часом і розраховуємо в цьому плані не тільки колег-депутатів з опозиційних фракцій, але й провладних депутатів, зокрема фракції Партії регіонів. Ця ситуація має стати дзеркалом, в якому відобразяться справжні наміри і щирість вболівань за інтереси громади Ужгорода тих чи інших осіб, тих чи інших політичних сил," – сказав В. Кручаниця.

Очільник фракції Єдиного Центру в міськраді висловив думку, що якщо депутати обласного центру визнають за потрібне продати споруду "Корони", то це має бути прозора процедура з максимально вигідним для міста результатом – і в плані залучення до міського бюджету адекватної суми, і щодо якіснорго збереження цієї споруди   об’єкту як об’єкту історичної спадщини. Якщо ж буде визнано за потрібне залишити комплекс у власності міста, то, знову ж таки, в умовах максимальної прозорості йому має бути знайдено нового ефективного власника і визначено справедливу вартість оренди.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, сьогодні ж вперше ініціативу щодо проведення позачергової сесії Ужгородської міськради по "Короні" озвучив у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук Віктор Балога. "Буде дуже добре, якщо депутати Ужгородської міської ради, незалежно від партійних прапорів, зберуться на позачергову сесію з одним питанням порядку денного – Про відміну всіх рішень по приватизації комунального майна (в тому числі і комплексу "Корона"), де не було прозорого механізму приватизації.

Цим самим депутати засвідчать свою повагу або не повагу до тих, хто їх обрав."

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, раніше В.Балога висловив своє негативне ставлення до непрозорого механізму історичної споруди, розташованої в самому центрі обласного центру Закарпаття, і навіть запустив на своїй сторінці в Фейсбуку відповідне опитування.

Також лідер Єдиного Центру запропонував Івану Волошину, якого ототожнюють з приватизацією "Корони", покинути фракцію Єдиного Центру в Ужгородській міськраді.

Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат