Обласна влада допомагатиме міській усунути наслідки буревію?

10.08.2012 17:28 РАТУША

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, Ужгородський виконком проситиме від ОДА грошей на ліквідацію наслідків негоди, що лютувала вночі 30 липня.


Найбільших руйнувань через буревій зазнали кілька міських покрівель, відтак ремонту потребує дах гаража станції «швидкої допомоги», який практично повністю зірвало шквальним вітром; пошкоджено покрівлю площею близько 600 квадратних метрів на 5-поверхівці на вул. Грушевського, 25; знесло черепицю на проспекті Свободи, 45.

У своєму зверненні міська влада проситиме про виділення коштів на суму 400 тис. грн. із резервного фонду Держбюджету для усунення наслідків негоди. Департаменту міського господарство наказано підготувати матеріали для цього подання, а також для винесення на наступну сесію міськради документів про спільне фінансування ремонту покрівлі будинку на вул. Котляревського, де живуть чотири родини і який також зазнав руйнувань даху.

Окрім того, буревієм в Ужгороді серйозно пошкоджено (переважно вивернуто і зламано) близько 70 дерев, понад 40 — у парковій зоні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат