Буде перелом?

08.07.2022 14:59 ПОЛІТИКА

Ми засмутилися після того, як російська хунта витіснила наших військових із Сіверськодонецька та Лисичанська. Командування Збройних сил України переконувало, що російські фашисти мали перевагу над нашою армією вдесятеро. Ми мужньо захищалися, але щоб не потрапити в котли, змушені були відступити.

Чи є це трагедією? Зовсім ні. Ми вберегли тисячі життів, вирівняли фронт і… дочекалися нарешті високоефективної західної зброї. Головним чином це — американські ракетні системи Himars.

Як наслідок — ми почали масовані обстріли позицій росіян. І мова навіть не про звільнення острова Зміїний. Мова про склади з боєприпасами російських фашистів та їхню військову техніку.

У списку з 11 пунктів ракетних обстрілів чотири припадають на склади боєприпасів, решта — російські бази та інфраструктура.

Вибухи відбувалися на окупованих частинах п’яти областей: Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської.

З 28 червня по 6 липня сталося 11 ударів:

Херсонська область — по двох складах у Херсоні та Новій Каховці;

Харківська область — по точці у Великому Бурлуці;

Луганська область — по трьох точках у Кадіївці, Попасній, Перевальську;

Донецька область — по трьох точках у Макіївці, Донецьку, Сніжному;

Запорізька область — по двох точках у Мелітополі.

В 75—85 км від умовних позицій ЗСУ розташовані два населених пункти: Мелітополь, де знищена одна з чотирьох баз армії РФ, і Сніжне, де горів склад боєприпасів. На цю відстань цілком можуть дострелити саме ракетні установки Himars.

Що це дало? Росіяни суттєво знизили натиск. Вони втратили ресурси і терміново шукають поповнення. А ми тим часом вже впритул просунулися до Херсона і готуємо масований удар по позиціях російських фашистів.

Навіть російські пропагандисти почали панікувати. І якщо кремлівська влада ще скаженіє і погрожує наносити удари по центрам прийняття рішень (по будівлям органів влади України), то на фронті російські армійці вже усвідомлюють, що у них мало шансів вижити у цій війні. Тому й самі або здаються у полон, або наносять самі собі поранень, щоб чимскоріш демобілізуватися.

Ну і ще одна хороша новина. Наші протиповітряні сили також явно поповнилися ефективною західною зброєю. Якщо раніше з десяти російських ракет ми могли збити лише дві-три, то зараз збиваємо значно більше. Днями на Одесу було випущено 7 ворожих ракет і наша ППО збила 6 із них!

Таким чином, на фронті вже найближчим часом може статися суттєвий перелом. Ми можемо піти у потужний контрнаступ. Плани у нашої влади однозначні — звільнити всю територію України від російських окупантів. Включно з Кримом.

Наша перемога залежить від мужності наших воїнів і тилової підтримки Заходу.

Бої виграють воїни. Війну виграє економіка. Російська економіка у глибокій стагнації, а наш тил — Євросоюз, Британія, США, Канада та Австралія. Усі разом цю війну ми виграємо!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат