Що дасть Рамштайн

17.06.2022 11:02 ПОЛІТИКА

Відбулося засідання військових міністрів країн, які готові допомагати Україні у її протистоянні з російською навалою. Вже третій Рамштайн. І знову було озвучено, що зброю нашій країні надають, або готові надати 40 держав світу. Знову було багато обіцянок. Але поки що від цих обіцянок ми отримали лише 10 % від того, що потрібно і було обіцяно.

Наша влада навіть оприлюднює цифри, що і скільки із закордонної зброї ми отримали, і постійно соромить Захід, який гальмує постачання зброї.

Із Заходом усе зрозуміло — він занадто залежний від російських енергоносіїв. Глави урядів країн Заходу поки не переконані, що повинні допомагати Україні на шкоду своїм економікам і добробуту своїх громадян. Демократична складова їх нібито зобов’язує оголошувати протест росії через її агресію і напад на Україну, але коли мова йде про загрозу рівня життя у своїх країнах, то тут керівники західних держав стають значно стриманішими і не хочуть злити кремлівського карлика.

А карлик і далі розмахує ядерною зброєю і погрожує кинути ці ракети по західним країнам, якщо ті підтримуватимуть Україну.

У четвер до України приїхали керівники Франції, Німеччини та Італії — Макрон, Шольц та Драгі. Останнім часом вони вже натякали на те, що Україні потрібно поступитися росіянам, щоб не було ще більшої біди. Кажуть, що цей візит також направлений на те, щоб переконати українську владу віддати частину наших територій росії, а взамін обіцяють прийняти Україну з тими територіями, які нам залишаться, до Євросоюзу. Звичайно ж, публічно це ніде не звучатиме. Нам на камери вони і надалі обіцятимуть підтримку. І зброю пообіцяють. Щоправда, казатимуть, що надійде вона ближче до кінця року, а не зараз, бо є певні бюрократичні перепони. А ми й надалі просто сподіватимемося на допомогу.

Ну, і ще про зброю. Завжди виникає питання, чому ми оприлюднюємо дані про те, скільки у нас зброї, скільки потрібно, яка вже зброя надана і так далі? Невже це не повинно бути військовою таємницею? А по-друге, чому це Україні не вистачає зброї? Наша держава — один із найбільших експортерів зброї у світі. Хіба ми не повинні були спочатку повністю забезпечити свою армію зброєю, а вже потім відправляти залишки на експорт?

Ось що з цього приводу написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Ратушняк:

«Боже, який стид. Офіс президента Зеленського та інші органи влади по відкритим каналам і соцмережам (!) заявляють і обговорюють кількість наявної та потрібної зброї і боєприпасів. Правда, мовчать про той багатомільярдний арсенал, який всі наші президенти й уряди розпродали і гроші розкрали.

Таким же безмізковим трешем займаються інформаційні слуги злодіїв-олігархів (це 95 % усіх журналістів України). При цьому 10 млрд. доларів президент спрямовує через парламент до Нафтогазу, де керівник продовжує отримувати 1 МЛН. ДОЛАРІВ США на місяць, а українці, ЯК ЗАВЖДИ мовчазно, сплачують мільярди за транзит газу олігарху Фірташу.

У цей час Тайвань уже випробувала гіперзвукову ракету, від якої Китай у шоці. Ми ж лякаємо рф і путіна розмірами соплів у соцмережах про свої збройні апетити.

Перемога буде за нами!»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат