Бруд і профанація

31.10.2020 13:26 ПОЛІТИКА

Розрите місто, купа кримінальних справ за крадіжку бюджетних коштів, жодного реалізованого стратегічного проекту для Ужгорода. Це про мера. І що? Нічого. Циганський табір строєм йшов голосувати. І бабусі з багатоповерхівок, яким пообіцяли відмінити внесок за ремонт каналізації в ОСББ.

Чим відзначалися ці вибори? Тим, що голосувати прийшло мало людей, а ті, хто прийшов, були здебільшого дезорієнтовані, або куплені.

А ще бруд в інформаційному просторі. Багато бруду.

Таким чином, той таки Ужгород буде відданий в руки казнокраду.

Що стосується партій, то ми знову показали всій Україні, що ми любимо проросійські проекти або проекти олігархів і цілуємо в дупу владу.

Звичайно, що попереду ще багато баталій. Штучний проект чотирьох доморощених олігархів «Рідне Закарпаття» попри величезні рекламні вкладення так і не зміг здобути абсолютну більшість в радах. Навіть обласну раду наші контрабандисти не взяли і тепер потрібно буде домовлятися з іншими фракціями, щоб ділити бюджетний пиріг.

Не мали великого успіху і «Слуги». Люди вже розчарувалися і переконалися, що «Слуги» насправді не такі вже й слуги, а ті ж таки пани-хапуги, які прагнуть нажитися на людських коштах.

Офіційні результати цих виборів ще трошки затримуються, але більшість результатів вже є. І картина вимальовується.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат