Знову візи

21.09.2020 16:33 ПОЛІТИКА

Путіну вдалося приручити нинішню владу України. І ця влада вже не боїться нарікань Євросоюзу та США.

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що в України є 12—13 пунктів, за якими вона домовляється з Росією про різні поступки. Нинішній глава Офісу президента Єрмак тяжіє до Росії. Вже ніхто з влади не приховує, що Євросоюз більше не може вказувати, куди рухатися Україні.

Все відбувається поступово. Навіть у стінах парламенту провладна фракція «Слуг народу» створює ситуативні коаліції з ОПЗЖ Медведчука при голосуванні за потрібні владі питання. Нардепи від «Слуг народу» разом із нардепами від партії кума Путіна ходять на футбол до Суркісів.

Ну й остання крапля. В Україні свого часу створили Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП). Це та прокуратура, яка має незалежність від влади і може спокійно розслідувати злочини представників владних структур.

Так от, владі вдалося зняти керівника САПу Холодницького і наразі створюється комісія з числа парламентарів, які будуть обирати нового голову САПу. І тут знову ж таки фракція партії «Слуга народу» створила коаліцію з проросійською ОПЗЖ. До коаліції також увійшли закарпатські нардепи від фракції «Довіра». Це ті, хто створив партію «Рідне Закарпаття» — Поляк—Горват—Лунченко—Петьовка. І ось ця дика коаліція обирає комісію з нардепів, які і призначать абсолютно ручного для влади голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. І потім представники влади вже зможуть безперешкодно обкрадати бюджет.

Експерти кажуть, що опозиція від «Євросолідарності», «Батьківщини» та «Голосу» повинна терміново реагувати на це і блокувати трибуну, бо мова йде про встановлення диктатури.

З цього приводу вже виступили і представники Європарламенту Віола Фон Крамон із комітету по закордонним справам та євродепутат Міхаель Галер. Вони попередили владу України, що якщо вона назначить ручного прокурора САП, то Євросоюз відмінить безвізовий режим для України. А, крім того, з Україною припинить працювати МВФ та не буде фінансової підтримки від Євросоюзу.

На все це керівник фракції «Слуг народу» в парламенті Арахамія лише сказав, що нехай євросоюзівці напишуть офіційного листа, а не висловлюються в соцмережах.

Це так по-нашому. Їм усе одно. Влада знову прагне залізної стіни на заході країни. І тулиться до агресора на Сході.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат