Місцеві вибори 2020: «Слуги народу» презентували виноградівську команду

admin 28.08.2020 14:35 ПОЛІТИКА

Символічний захід просто неба провели вчора, 27 серпня, на території відпочинкового комплексу на межі Виноградівського і Берегівського районів.

Команду представляли троє провладних народних депутатів: Ігор Кривошеєв, Михайло Лаба та Анатолій Костюх.
Претендентом на голову Виноградівської ОТГ та кандидатом в депутати до Закарпатської обласної ради став вже досвідчений український політик Іван Бушко. Народний депутат Верховної Ради VII скликання проживає у Виноградові, займається бізнесом та меценатством.
«За останній час Виноградів втратив ті, колись здобуті позиції, які він мав ще 8-10 років назад. Тому, я чітко розумію, що новий Виноградів потрібно будувати разом», - пояснив своє рішення Іван Бушко.
З озвучених ним меседжів випливає, що долати застійливі явища у Виноградові й районі, потрібно спільним продовженням справ, розпочатих ще 10 років тому. Пріоритетом кандидат на голову Виноградівської ОТГ назвав віз сміття, яким захаращені навколишні села.
Окрім Івана Бушка, про своє бачення у розвитку краю на презентації також розповіли претенденти на мандат депутата обласної ради від Виноградівщини Наталія Костелеба-Веремчук, Володимир Драгун і Валентина Гримут, а від Берегівщини – Іван Маргітич і Роланд Цебер.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат