В Україні не чути голосу мудрості

13.10.2019 19:44 ПОЛІТИКА

Озвучу: ДО ЧОРТОВОЇ МАТЕРІ І ЛНР, І ДНР, І КРИМ! Визнати
тимчасово окупованою РФ і стрімко піднімати економіку і соціалку


«Патріоти-нацики» також профукали Україну 100 років тому, коли Скоропадський закликав до об’єднання, а нацикам потрібна була мова. Приїхала армія москалів, перебили активістів, захопили Київ, а згодом і всю Україну. Бажають ПЕРЕМОГИ, а військового варіанта такої не існує.

«Прарассийским» фанатам «русскаго мира» нужны ОРДЛО и мир с Кремлём, которые ненавидят всё украинское и сами в дерьме по уши. Им нужны вата с украинской кровью на руках, с обращением рубля, русскими СМИ, учебниками, напечатанными в Кремле.

Обидві групи не усвідомлюють того, що ОРДЛО і Крим — це міх із непотрібним камінням. І на ногах, і на голові. І повна відсутність, навіть теоретичної, можливості розвитку. Це шлях зникнення держави Україна. ОРДЛО — це ракова пухлина, вірус повного паралічу і втрата державності.

Німеччина чекала східну НДР 50 років, Японія досі чекає злиденні Курили, Фінляндія Карелію, Південна Корея чекає Північну... Але вони не воювали, а створили рай на своїй материнській частині. А нам давай перемогу понад усе або шлюб із людиноненависною москальщиною. І те, й інше — негайно.

БЕТОННА СТІНА НА КОРДОНІ ОРДЛО І КРИМУ. ПОВНА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА БЛОКАДА І Р О З В И Т О К! Забути про Мінські й Нормандські «сходняки», де всі проти нас. А Кучму і олігархів — на нари з конфіскацією. За Гонгадзе і все найкраще, вкрадене від держави, від чого 40 млн. жебраки, а в них статки більші, ніж у Президента США.

Або розвиток без ОРДЛО і Криму, або ми розпадемося протягом року за югославським сценарієм».

Сергій Ратушняк

Коментарі :


26.10.2019 20:07 Федір

Дитяча наївність дорослого дяді......


22.10.2019 13:46 Василь

Рата розумно та реально дав оцінку


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат