Чи дійсно Іштван Цап відновився на посаді першого заступника мера?

28.09.2019 20:02 ПОЛІТИКА

Прокуратура цього не знає і направила в мерію відповідний запит.

Нагадаємо, що ще наприкінці січня 2017 року Іштван Цап був затриманий зі звинуваченням у взятті хабара. У прокуратурі навіть оприлюднили відео, на якому було видно, що Цап натякав про отримання хабара.

Згодом прокуратура просила від суду для Цапа обрання запобіжного заходу тримання під вартою без права застави, але суд визначив підсудному запобіжний захід домашній арешт.  

Понад два з половиною року тривали судові засідання і остаточного рішення досі немає.

23 вересня Іштван Цап прийшов на роботу і повідомив про це на своїй сторінці у Facebook, мовляв, за час його відсутності відчутно «суттєвий відкат від рівня 2016 року. На превеликий жаль, на сьогодні у коридорах міської влади навіть розмов не ведеться про якісь стратегічні речі, інновації або співпрацю з громадою».

Про те, що його поновлено на роботі, Цап повідомив ще в червні в одному з інтерв’ю, однак, як виявилося, до кабінету повернувся лише зараз. Утім, у прокуратурі Закарпаття здивовані такою інформацією і офіційного підтвердження того, що Цап повернувся на роботу, там не мають.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Закарпаття, ними буде направлено відповідний запит в Ужгородську міськраду, щоб надали офіційне підтвердження або спростування цієї інформації.

У прокуратурі також нагадали, що за справою отримання хабара Іштваном Цапом було призначено 32 судові засідання і дві третини з них зриваються саме обвинуваченим. Часто підсудний прикривався хворобами й прокуратура навіть проводила перевірку медзакладів на підтвердження «справжності» цих захворювань.

Наступне судове засідання відбудеться 16 жовтня.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат